Barnesanger.no - syng og vær glad!
 

Alle barna klapper

 
Denne tradisjonelle barnesangen er fantastisk å aktivisere barna med, både fysisk gjennom bevegelser til sangen, men også kognitivt ved å finne på nye vers. Og barna liker den svært godt. Så hva venter dere på? :)

Tyven tyvenUsikker på melodien, eller vil dere høre sangen mens dere synger med? Nederst på siden kan du lytte til sangen!

Alle barna klapper - tekst

Alle barna klapper,
Alle barna klapper,
alle barna klapper,
å ja, å ja, å ja!

Alle barna tramper,
Alle barna tramper,
alle barna tramper,
å ja, å ja, å ja!

Alle barna hopper....

Alle barna vinker...

Osv, osv...
 
 

Bevegelser til sangen:

Utfør de samme bevegelsene som dere synger om, og gjør det helhjertet og med innlevelse. Da blir sangen enda morsommere! Syng gjerne sangen med en slik vri at barna på tur kan finne på et vers hver. Før deres vers skal synges, kan barna f.eks rope ut "hinker", eller "knipser". Da synger dere verset med den aktiviteten barnet har bestemt.

PS! Har du noen gang testet verset "alle barna rydder", når du skal få barna til å rydde? Da bruker det å bli fart på sakene :) Lykke til!

Bjørnen sover Melodien til "Alle barna klapper"

"Alle barna klapper" er en sang som har blitt populær de senere årene, så det er ikke alle foreldre som kjenner melodien - enda. Men fortvil ikke, under kan dere høre melodien. Kos dere - og klapp, tramp og hopp i vei!
 
 
 
 

Din egen Alle barna klapper...

Bruker dere egne bevegelser til sangen? Har dere en egen versjon? Har du et spesielt minne knyttet til den? Fortell om DIN Alle barna klapper under. Tusen takk!
 
 
 
 
 

Enda en side fra MG.no!
Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger