Barnesanger.no - syng og vær glad!
 

Alle Killebukkene

 
Alle Killebukkene er en koselig barnesang som brukes i en del barnehager. Navnene til barna som er med og synger kan flettes inn i sangen, noe som gjør den ekstra morsom å synge.
 

Tips til bruk / bevegelser

Sitt i en ring mens dere synger sangen. Begynn å sette inn navnet på en av barna i ringen i sangen, og fortsett med barnet til venstre (eller høyre om det passer bedre) i ringen. Hold på til alle er nevnt og ingen glemt! Så er det store spørsmålet: skal dere svare ja eller nei på om barna er hjemme når dere synger? Et forslag er at barnet det synges om kan ta tommel opp eller ned mens dere synger verset om han/henne. Tommel opp = hjemme, tommel ned = ikke hjemme. Dette engasjerer barna ytterligere i sangen. Eventuelt kan drer nikke for ja og riste på hodet for nei.
 
 
 

Alle Killebukkene - tekst

Alle killebukkene på haugen sprang
spurte om (Ada) var hjemme
Mamma'n til (Ada) hun svarte (NEI)
Og alle Killebukkene ble så lei


Alle killebukkene på haugen sprang
spurte om (Albert) var hjemme
Mamma'n til (Albert) hun svarte (JA)
Og alle Killebukkene ble så glad

Sett inn ønsket navn i parantesen, gjerne den som synger sangen. Og velg om dere skal synge JA eller NEI for hvert vers.
 
 

Alle Killebukkene Hør "Alle Killebukkene" her

Under kan dere høre "Alle Killebukkene" i en fin versjon - med tekst til tale.
 
 

Tips om "Alle Killebukkene"

Hvordan bruker DERE Alle Killebukkene? Når synger dere den, og hvordan gjør dere det? Har dere spesielle bevegelser dere bruker? Hvordan bestemmer dere om dere skal svare "ja" eller "nei" på om barnet er hjemme? Noen spesielle minner til sangen. Del alt du har på hjertet om Alle Killebukkene under. Takk!
 
 
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no!

Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger