Barnesanger.no - syng og vær glad!
 

Klappe, klappe søte

 
Klappe, klappe søte er en veldig koselig, tradisjonell barnesang som mange har et forhold til. Mange av dagens foreldre husker den sikkert fra de selv var små, og den brukes fortsatt i mange barnehager. Sangen er fin å synge til små babyer mens de f.eks ligger på stellebordet, men litt større barn setter også pris på den.

Klappe, klappe søte blir enda morsommere å synge om man gjør bevegelser underveis. Se under teksten for tips til bevegelser mens man synger med barn / til baby.

Klappe kake søte Er du usikker på melodien til "Klappe, klappe søte"? Den har samme melodi som søstersangen "Bake kake søte". Du kan høre melodien til denne her.

Klappe, klappe søte - tekst

Klappe klappe søte 
dyppe den i fløte. 
Så i sukker, så i vann 
så kom det en gammel mann, 
som gjerne ville smake 
på (barnets navn) sin gode kake

En annen versjon som mange bruker:

Klappe, klappe søte
dyppe den i fløte
først i fløte, så i smør
det gjør kaken god og mør
og alle kan få smake
på (barnets navn) gode kake.
 
 

Hør Klappe, klappe søte

Er du usikker på melodien til Klappe, klappe søte? Ikke noe problem, dere kan høre den gratis under. Visste du forresten at den synges på akkurat samme melodi som Bake, kake søte?
 
 

Tips om "Klappe klappe søte"

Bruker dere "Klappe klappe søte" ved spesielle anledninger? Har dere kanskje lagd en egen versjon? Noen spesielle minner knyttet til denne barnesangen? Fortell om dette eller andre ting knyttet til "Klappe klappe søte" under! Takk!
 
 
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no!

Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger