Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Vårsanger for barn!

Vårsanger for barn!

 
 
Våren er en herlig tid! Det blir grønt igjen, og naturen våkner liksom til liv! Fuglene kommer tilbake, og det spretter opp blomster både her og der!

Hvorfor ikke feire denne fantastiske årstiden med å synge noen vårsanger? Syng dem mens dere sitter ute og kjenner solstrålene varme, eller mens dere går på tur i skogen og hører fuglene kvitrer igjen. Det er også lov til å synge vårsanger litt på forskudd, mens dere enda er kaldt og trist ute, og dere lengter etter våren...

Under finner dere et knippe anbefalte "vårsanger" for barn. Kos dere!
 
 
Alle fugler (små de er)
Jippi! Alle fuglene er tilbake! La oss feire det med å synge en sang om dem! En nydelig vårsang som får deg i godt humør!
 
Blomster små
Et must om våren! En herlig sang om de fantastiske blomstene som atter ikke sviktet oss i år heller...
 
Fløy en liten blåfugl
Endelig er det fuglekvitter i lufta igjen. Og tror du jaggu ikke "en liten blåfugl flyr gjennom vindu" også :)
 
Jeg gikk en tur på stien
Etter en lang vinter, er det deilig å endelig kunne gå en tur på stien i den milde vårlufta. Men hva er det vi hører fra lien, mon tro?
 
Jeg gikk en tur på stien - tulleversjon
Har dere noen gang sunget "tulleversjonen" av Jeg gikk en tur på stien? Det er ikke sikkert at de voksne setter like stor pris på denne som barna....
 
Kom mai du skjønne milde
Mai er en måned mange lengter etter! Grønn og fin, med varme i lufta og festeligheter i kø. Syng en sang om den flotte måneden, da vel!
 
Pål sine høner
Det er vår, og Pål sine høner kan igjen slippes ut på haugen... Dette er en klassiker som har blitt sunget av barn hver vår i mange generasjoner!
 
Små rumpetroll
Når vi kommer til mai, begynner froskene å legge egg, og mot slutten av mai svømmer rumpetrollene rundt i dammer og vann. Er du klar for litt rumpetrolljakt?
 
17. mai-sanger!
Vi kommer selvfølgelig ikke utenom 17. mai-sangene om våren! Det er viktig å ha disse på plass til barnas store festdag - og her finner du en dem samlet!
 
 
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger